De 22e Nederlandse Testdag 2016: Nieuwsbrief

Kom op 18 november naar de Testdag. Aansprekende bedrijven zoals Bol.com, ASML, HERE, PWC en ING vertellen over hoe ze testen, en willen graag kennis maken met geïnteresseerde studenten.

 

Een rol als tester, iets voor jou?

Het testen van complexe systemen vereist precisie en een abstract denkvermogen, waarbij creativiteit en kritisch denken cruciaal zijn.

De Testprogrammeur

De manier waarop we testen is enorm in verandering. We zijn bezig met het automatiseren van testen: het genereren van testcases, het selecteren van de juiste cases, en het snel runnen van alle testgevallen. Op de Testdag krijg je een goed beeld van de dynamiek en de complexiteit van het vak.

 

Om je een beeld te geven van de banen als tester zie:

Werken bij TMC

Waarom werken bij TMC

Werken bij bol.com

Waarom werken bij bol.com

Werken bij ING

Waarom werken bij ING

 

ING Afstudeerprijs

Heb jij een fantastische masterscriptie geschreven of begeleid op het gebied van testing? Geef die dan nu op voor de ING Testing Thesis Award 2016! Tijdens de 22e Nationale Testdag zal een prijs toegereikt worden aan de beste scriptie op het gebied van testen. De prijs van 1500 euro wordt uitgereikt aan een student bij een van de Nederlandse universiteiten of hogescholen, die is afgestudeerd.... meer lezen

 

Testautomatisering: loont het?

Naast alle voordelen die test tooling met zich meebrengt voegen tools ook complexiteit toe: tools moeten onderhouden en geïntegreerd worden, gebruikers moeten er vaak een nieuwe taal voor leren. Allemaal acties die tijd kosten. Tijd die niet besteed kan worden aan het testen. Daarnaast is er het gevaar dat testautomatisering leidt tot het verlies van overzicht: wat test je en met welk doel.... meer lezen

Geïnteresseerd? Meer weten?

Schrijf je in voor de Testdag

Language

  • Nederlands
  • English (UK)

Huidige Editie

Ook een keer De Nederlandse Testdag organiseren? Neem contact op met de stuurgroep.

Wat is De Nederlandse Testdag?

'De Nederlandse Testdag' is een conferentie over alle aspecten van software testen waarbij wetenschap, onderwijs en bedrijfsleven elkaar ontmoeten om nieuwe ideeën en inzichten te delen.

Contactgegevens

Organisatie Testdag 2015: testdag2015@testdag.nl
Website administrator: webmaster@testdag.nl