Afstudeerprijs


****Nomineer nu voor ING Testing Thesis Award!****

Heb jij een fantastische masterscriptie geschreven of begeleid op het gebied van testing? Geef die dan nu op voor de ING Testing Thesis Award 2016! Tijdens de 22e Nationale Testdag zal een prijs toegereikt worden aan de beste scriptie op het gebied van testen. De prijs van 1500 euro wordt uitgereikt aan een student bij een van de Nederlandse universiteiten of hogescholen, die is afgestudeerd tussen September 2014 en nu. Met deze prijs willen we extra aandacht geven aan testen in universitair onderwijs en onderzoek, en willen we de desbetreffende student een kickstart geven voor zijn verdere carrière. De winnaar zal zijn prijs ontvangen tijdens de Nationale Testdag en zal de kans hebben om zijn werk te presenteren voor een relevant en geïnteresseerd publiek van onderzoekers en industrie.

Nominatie geschiedt middels de begeleider van de student. Deze begeleider moet de organisatie verschaffen met een PDF versie van de scriptie en een begeleidende brief die de nominatie toelicht. Inzendingen kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De nominaties zullen door een onafhankelijke jury worden bekeken. Deze jury evalueert de scriptie aan de hand van impact op het gebied van academisch onderzoek, impact op het gebied van industrie, originaliteit, en technische kennis. De nominaties, de begeleidende brieven en de onderlinge discussies van de jury zullen binnen de jury en de organisatie gehouden worden en dus niet verspreid worden. Over de uitslag is geen discussie mogelijk.

We hopen dat u het werk van uw beste studenten zal insturen.

 

****Praktische Informatie****

Deadline voor inzendingen: 01-11-2016

Uitreiking: 18-11-2016

Inzendingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Huidige Editie

Ook een keer De Nederlandse Testdag organiseren? Neem contact op met de stuurgroep.

Wat is De Nederlandse Testdag?

'De Nederlandse Testdag' is een conferentie over alle aspecten van software testen waarbij wetenschap, onderwijs en bedrijfsleven elkaar ontmoeten om nieuwe ideeën en inzichten te delen.

Contactgegevens

Organisatie Testdag 2015: testdag2015@testdag.nl
Website administrator: webmaster@testdag.nl