René Ceelen - CEPO

sponsored session

Software vanuit een ander perspectief

Testen met en door eindgebruikers vergt een andere aanpak dan testen met IT- professionals. Gebruikers kijken immers vooral naar hoe het informatiesysteem hun feitelijke werkzaamheden ondersteunt. En ze willen kunnen testen zonder zich eerst in een testhulpmiddel te moeten verdiepen. Maar ook bij functioneel testen met professionals wil je snel aan de slag zonder overbodige ballast. 

 

René is werkzaam als senior consultant en directeur innovatie van CEPO en FORUSITY. Hij beschikt over ruime ervaring als consultant en projectleider op het snijvlak organisatie - ICT. Zijn focus ligt al meer dan 15 jaar op ‘de schakel tussen it en gebruiker’. Tevens is hij secretaris van Enterprise Engineering Institute (eei.org) van de TU Delft en doet promotie onderzoek bij het Institute for Computing and Information Sciences (ICIS) aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Klik HIER voor de presentatie van René Ceelen

Huidige Editie

Ook een keer De Nederlandse Testdag organiseren? Neem contact op met de stuurgroep.

Wat is De Nederlandse Testdag?

'De Nederlandse Testdag' is een conferentie over alle aspecten van software testen waarbij wetenschap, onderwijs en bedrijfsleven elkaar ontmoeten om nieuwe ideeën en inzichten te delen.

Contactgegevens

Organisatie Testdag 2015: testdag2015@testdag.nl
Website administrator: webmaster@testdag.nl