Michiel Vroon

keynote

Testen van de Coentunnel, waar 1312 meter praktijk de theorie raakt

Dit praktijkverhaal gaat over de realisatie van de Coentunnel en de uitdagingen die bij het testen daarvan komen kijken. Aan de hand van zijn ervaring als test- en acceptatiemanager bij de Coentunnel spreekt Michiel Vroon over testprocessen, valkuilen en succesfactoren. Dit geeft een niet alledaags, aansprekend praktijkvoorbeeld van een testproces dat afgestemd is op de fysieke grootte, de civiele bouwwerkzaamheden en ook het tastbare van het testobject.

 

Michiel Vroon is als testadviseur en –manager betrokken bij verschillende complexe testvraagstukken in de infrastructurele wereld. Zo is hij vanaf 2011 test- en acceptatiemanager bij de Coentunnel waar hij namens Rijkswaterstaat het testen vorm heeft gegeven met als gevolg de succesvolle openstelling van de nieuwe en oude Coentunnels. Michiel is vanaf 1998 werkzaam in het vakgebied van IT Testen. Hij is oud-voorzitter van TestNet en co-auteur van "TMapNext, voor resultaatgericht testen".

Current Edition

Interested in organizing The Dutch Testing Day? Please contact one of the Steering Committee members.

What is The Dutch Testing Day (De Nederlandse Testdag)?

The Dutch Testing Day ('De Nederlandse Testdag') is an event where software test experts from industry and academics meet and learn from each others knowledge in the field of Software Testing.

Contact Us

Organizer Testdag 2016: testdag2016@testdag.nl
Website administrator: webmaster@testdag.nl