Michiel Vroon

keynote

Testen van de Coentunnel, waar 1312 meter praktijk de theorie raakt

Dit praktijkverhaal gaat over de realisatie van de Coentunnel en de uitdagingen die bij het testen daarvan komen kijken. Aan de hand van zijn ervaring als test- en acceptatiemanager bij de Coentunnel spreekt Michiel Vroon over testprocessen, valkuilen en succesfactoren. Dit geeft een niet alledaags, aansprekend praktijkvoorbeeld van een testproces dat afgestemd is op de fysieke grootte, de civiele bouwwerkzaamheden en ook het tastbare van het testobject.

 

Michiel Vroon is als testadviseur en –manager betrokken bij verschillende complexe testvraagstukken in de infrastructurele wereld. Zo is hij vanaf 2011 test- en acceptatiemanager bij de Coentunnel waar hij namens Rijkswaterstaat het testen vorm heeft gegeven met als gevolg de succesvolle openstelling van de nieuwe en oude Coentunnels. Michiel is vanaf 1998 werkzaam in het vakgebied van IT Testen. Hij is oud-voorzitter van TestNet en co-auteur van "TMapNext, voor resultaatgericht testen".

Huidige Editie

Ook een keer De Nederlandse Testdag organiseren? Neem contact op met de stuurgroep.

Wat is De Nederlandse Testdag?

'De Nederlandse Testdag' is een conferentie over alle aspecten van software testen waarbij wetenschap, onderwijs en bedrijfsleven elkaar ontmoeten om nieuwe ideeën en inzichten te delen.

Contactgegevens

Organisatie Testdag 2015: testdag2015@testdag.nl
Website administrator: webmaster@testdag.nl